fbpx

SportHub

Boot DOC

SPECIJALISTA ZA CUSTOM ULOSKE

BootDoc dizajnira jedinstvena rešenja za aktivna stopala koja garantuju odličnu udobnost i performanse kada se bavite sportom. Ono što razlikuje BootDoc su najinovativnije metode i proizvodi kao i prilagodjavanje ulozaka koji su osmišljeni tako da zadovolje individualne potrebe svakog kupca – posebno kupaca koji traže najnovija dostignuća u razvoju i tehnologiji. BootDoc nastoji da bude deo ovog putovanja podržavajući sportska stopala i razvijajući alate za poboljšanje njihovih performansi.

TRI LAKA DORAKA DO SAVRSENOG PRILAGODJAVANJA

1. Analiza
Postoje različiti alati za analizu, koji određuju vrstu stopala, dužinu, širinu i druge podatke o stopalima sportista. Na osnvu ovih analiza, vrsi se izbor i samo prilagodjavanje ulozaka prema stopalu svakog pojedinca i njegovim potrebama.

2. Selekcija
Nakon što se odredi tip stopala, lako je pronaći odgovarajući uložak ili odgovarajuće čarape. Mozete odabrati proizvod koji će ispuniti sve uslove sportista i njihovih aktivnosti, bilo da se radi o skijanju, snoubordingu, planinarenju ili trčanju itd.

3. Prilagođavanje
Bez obzira na izbor uloska, svi se mogu se prilagoditi i oblikovati grejanjem, kao i precizno postaviti prema stopalu sportiste. BootDoc ima razne alate za prilagođavanje uložaka koji ce osigurati da svako dobije savrseno prilagodjavanje svojim potrebama.

3-ARCH CONCEPT

Svi sportovi se mogu pokriti sa tri modela ulożaka, sa tri konstrukcije za različite vrste stopala. Jednostavnim koracima za analizu tipa stopala i bira se jedan od 3 vrste uloska – LOV, MID ili HIGH Arch. Širok asortiman uložaka garantuje pravi uložak za svaki tip stopala. Nakon izbora vrste ulozaka, moze se napraviti i dodatno prilagodjavanje prema zahtevu sportiste!