fbpx

SportHub

ŠTAFETA SRCEM <3

ČESTITAMO NA USPEŠno ZAVRŠenoj trci i pravom timskom duhu!

Sa velikim ponosom i radošću Vam čestitam na izvanrednom rezultatu u ovoj neverovatnoj trci.

Svaki korak koji ste napravili tokom ove trke ima duboko značenje. Vaš trud i zalaganje nisu samo doneli pobedničko postolje, već su pružili nadu i podršku onima kojima je to najpotrebnije. Vaš humanitarni gest svetli kao primer ljubaznosti i brige za druge.

Ne samo da ste trčali s fizičkom izdržljivošću, već ste pokazali i snagu svog karaktera. Vaš timski rad i međusobno ohrabrivanje bili su ključni za postizanje uspeha. Svaki član vaše ekipe je zaslužan za ovu pobedu. Vaša hrabrost i humanost inspirišu nas sve da budemo bolji i da pružimo podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Još jednom, čestitam! Neka vas ovaj uspeh prati i motiviše da nastavite da činite dobro za druge. Hvala vam što ste svet učinili malo lepšim mestom.

Sa zahvalnošću i divljenjem,

Mladen Pešić Direktor

POKLON LOYALTY KARTICA

Poklon koji ste osvojili kao jedan od pobednika Štafeta Srcem trke jeste naša loyalty kartica!

Sa ovom karticom dobijate:

  • 15% popusta pri registraciji u našoj radnji i prvoj kupovini
  • 5% popusta na sve proizvode u radnji zauvek
  • Popuste na ski servis
  • Popuste na rentu ski operme
  • Personalizovane ponude
Sama ideja Sport Hub zajednice jeste da ujedini sve strastvene ljubitelje sporta kao i da im obezbedi opremu za maksimalno uživanje u aktivnostima koje vole. Želimo da se svaki član naše porodice tako i oseća, te da se i njegovo mišljenje čuje. Ovim putem je naša vizija da i Vas uključimo u razvoj Sport Hub-a u narednim godinama, kroz sam izbor omiljenih brednova, raznim aktivacijama i mogućnošću učestvovanja u samom izboru opreme i sportova za predstojeće sezone. 
Zašto? Jer mi smo tu zbog vas!
Dobrodošli u Sport Hub!