fbpx

SportHub

ŠTAFETA SRCEM <3

ČESTITAMO NA USPEŠno ZAVRŠenoj trci i pravom timskom duhu!

Sa velikim ponosom i radošću Vam čestitam na učešċu u ovoj neverovatnoj trci.

Svaki korak koji ste napravili tokom ove trke ima duboko značenje. Vaš trud i zalaganje nisu samo doneli dobro provedeno vreme i aktivno popodne, već su pružili nadu i podršku onima kojima je to najpotrebnije. Vaš humanitarni gest svetli kao primer ljubaznosti i brige za druge.

Ne samo da ste trčali s fizičkom izdržljivošću, već ste pokazali i snagu svog karaktera. Vaš timski rad i međusobno ohrabrivanje bili su ključni za postizanje uspeha. Svaki član vaše ekipe je zaslužan za ovu zajedničku borbu. Vaša hrabrost i humanost inspirišu nas sve da budemo bolji i da pružimo podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Još jednom, čestitam! Neka vas ovaj uspeh prati i motiviše da nastavite da činite dobro za druge. Hvala vam što ste svet učinili malo lepšim mestom!

Sa zahvalnošću i divljenjem,

Mladen Pešić
Osnivač Sport Hub-a

POKLON VAUĊER

Poklon koji ste osvojili kao jedan od učesnika Štafeta Srcem trke jeste naš mali znak pażnje za Vas! 

Sa ovom karticom dobijate 1000RSD koje možete iskorisitit do kraja avgusta u našoj prodanvici. Bilo da vam je potrebna skijaška, biciklistička ili skejt oprema, vačer je tu da pomogne da obradujete sebe ili neke svoje drage osobe! 🙂

Dobrodošli u svet vrhunske sportske opreme! Sport Hub je kompanija koja strastveno pruža najkvalitetniju opremu za skijanje, biciklizam i skejtbording. Naša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu kupaca izdvaja nas iz mase.

U maloprodaji i veleprodaji, ističemo se širokim asortimanom proizvoda koji zadovoljava potrebe ljubitelja sportova na snegu, biciklističkih entuzijasta i strastvenih skejtbordera. Naša oprema nije samo alat, već partner u postizanju vrhunskih sportskih performansi.

Saradnja s nama donosi prednosti ne samo u kvalitetu opreme, već i u podršci i savetima koje pružamo. Naš cilj je da podržimo vaš sportski put i zajedno gradimo zajednicu strastvenih sportista.

Osim što nudimo vrhunsku opremu, aktivno se angažujemo u promociji sportskih vrednosti. Podržavamo sportske događaje, organizujemo testove opreme i pružamo podršku lokalnim sportskim inicijativama. Verujemo da sport ima moć povezivanja ljudi i gradimo zajednicu koja deli tu strast.

Pridružite nam se u našoj misiji postizanja vrhunskih sportskih dostignuća i uživanja u svakom trenutku provedenom na stazi, biciklističkom putu ili skejtbord parku. Razvijajmo zajedno strast prema sportu!